Over ons

WoonnetRijnmond.nl is de gezamenlijke website van de corporaties in de regio Rijnmond
Onder de stadsregio Rotterdam vallen de volgende woonplaatsen: Barendrecht, Brielle: Vierpolders en Zwartewaal, Capelle aan den IJssel, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk, Maassluis, Nissewaard; Abbebroek, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Oudenhoorn, Spijkenisse en Zuidland, Ridderkerk: Bolnes, Oostendam, Ridderkerk, Rijsoord en Slikkerveer, Rotterdam: Pernis, Hoogvliet, Hoek van Holland, Rozenburg, Schiedam, Vlaardingen, Westvoorne: Oostvoorne en Rockanje.

Op WoonnetRijnmond.nl treft u het bezit van al onze corporaties aan. WoonnetRijnmond.nl heeft zelf geen woningen of overig aanbod maar bemiddelt tussen corporatie en woningzoekenden in de regio.

Regels en afspraken
Dat bemiddelen gaat volgens afspraken en regels gemaakt tussen corporaties, gemeenten en WoonnetRijnmond.nl.
Verordening
Regels die gemeenten hanteren staan in de verordening. Elke gemeente in onze stadsregio stelt de verordening voor zichzelf vast maar de inhoud is in elke gemeente hetzelfde. De Verordening woonruimtebemiddeling 2020 van Capelle aan den IJssel kunt u hier bekijken en downloaden. Deze is dus hetzelfde voor andere gemeenten alleen de gemeentenaam en huisstijl is dan anders.
Spelregels
De afspraken die corporaties onderling en die met WoonnetRijnmond.nl zijn gemaakt vindt u terug in de spelregels

Inschrijfvoorwaarden
Als u zich inschrijft bij WoonnetRijnmond.nl vragen wij u of u akkoord bent met de inschrijfvoorwaarden. U kunt onze inschrijfvoorwaarden op uw gemak doorlezen.

Algemene gegevens
BTW-nummer.:  NL804471617B01
Kamer van Koophandel: 40348027
Onze werkplek (geen balie):
Weena 695
3013 AM  Rotterdam