Wat is het DirectKans-zoekmodel?

Bij het DirectKans-zoekmodel reageert u tussen 20:00 en 20:15 uur op de woning. Na 20:15 uur kunt u niet meer reageren op de woning. Wij verzamelen alle reacties en loten dan voor de volgorde van de reacties. U moet voldoen aan de voorwaarden van de woning. Mensen met urgentie krijgen geen voorrang bij DirectKans.

20:30 uur positie bekend

Om 20:30 uur ziet u op welke positie u staat. Deze positie kan alleen veranderen als andere woningzoekenden hun reactie intrekken.

Nieuwe woningen online
Elke dag staan om 20.00 uur nieuwe beschikbare woningen online. Vanaf 18.00 uur kunt u alvast op de ‘nieuw’-pagina kijken welke woningen om 20.00 uur live gaan. Dan kunt u vooraf al bekijken op welke woning u wilt reageren.

Vier zoekmodellen
Het DirectKans-zoekmodel is één van de vier zoekmodellen waarmee u naar een woning kunt zoeken. U kiest het zoekmodel dat het beste bij u en uw situatie past.

Vul uw WoonWensen in. Kies bij voorkeur zoekmodel (onder 'meer over uw situatie') voor DirectKans. Ga naar de aanbod-pagina. Rechts onderin de detailmini staat het zoekmodel vermeld.

Is dit niet het antwoord dat u zoekt? Kijk dan ook eens bij:

Terug