Wat is ‘Afspraak is afspraak’?

Heeft u een afspraak voor het bezichtigen van een huurwoning of een intakegesprek? Meld u af als u tóch niet kan komen. Drie keer niet afmelden binnen twaalf maanden betekent dat u 90 dagen niet meer op woningen kunt reageren.

De regels
Heeft u interesse in een woning op www.woonnetrijnmond.nl en heeft u een afspraak gemaakt met de corporatie? Laat het de corporatie dan weten als u niet kunt komen. Niemand houdt van regels, maar ze zijn wel handig. En nodig, want voor elke woning zijn er meerdere kanshebbers. We verwachten dus dat u zich aan de regels houdt. In het kort komt het hierop neer: een afspraak voor bezichtiging of intakegesprek betekent komen. Lukt het u tóch niet om bij de afspraak te zijn? Meldt u zich dan uiterlijk een dag van tevoren af.

Afmelden: het werkt zo!
U kunt zich makkelijk online afmelden. Dit kan op twee manieren. Op uw persoonlijke pagina op www.woonnetrijnmond.nl of via de ontvangen uitnodiging per e-mail.

Vergeten?
Vergeten af te melden? Dan registreren we dat als een gemiste afspraak. Gebeurt dit binnen twaalf maanden drie keer? Dan mag u drie maanden lang niet meer reageren op het woningaanbod. Vervelend, maar we willen iedereen graag snel aan een woning helpen.

Overzicht gemiste afspraken
Op 'Mijn account' vindt u uw gegevens als woningzoekende. ( Wanneer u ingelogd bent ziet u bovenaan de website uw naam, klik hierop om naar uw account te gaan). U vindt hier ook uw gemiste afspraken terug.

Terug