Hoe zie ik of ik aan de voorwaarden voldoe?

WoonnetRijnmond werkt met voorwaarden waaraan u moet voldoen om een woning te kunnen huren. Dat heeft de wet zo voor ons bepaald. Aan de kleur van de balk kunt u direct zien of u voor de woning in aanmerking komt. Dat is wel zo prettig.

Als u ingelogd bent op WoonnetRijnmond ziet u op de aanbodpagina en de advertentiepagina van een woning direct of u aan de voorwaarden van de woning voldoet. Op de aanbodpagina wordt het aanbod voor u onder duidelijke groen, oranje of rode balken gezet. Op de detailpagina vindt u direct onder het adres in de grote brede foto een groene, oranje of rode balk.


De groene balk geeft aan dat u kans maakt op de woning omdat u aan de voorwaarden voldoet.


De oranje balk geeft aan dat u zeer weinig kans maakt op de woning omdat u niet aan alle voorwaarden voldoet.


De rode balk geeft aan dat u niet op de woning kunt reageren omdat u niet aan de voorwaarden voldoet.

undefined
Vindt u op deze plek een blauwe balk dan moet u zich eerst inschrijven of inloggen. We hebben uw gegevens nodig om aan te kunnen geven of u aan de voorwaarden voldoet. 

Voorkom teleurstelling
Het is belangrijk dat u onder 'mijn account' uw gegevens juist invoert. Wanneer u ingelogd bent ziet u bovenaan de website uw naam, klik hierop om naar uw account te gaan. De corporatie kan u de woning niet aanbieden als uw gegevens niet blijken te voldoen aan de voorwaarden.

Terug