Waarom zie ik aanbod waar ik niet op kan reageren en dat niet bij mijn WoonWens(en) past?

U ziet aanbod waar u niet op kunt reageren omdat wij altijd al het aanbod laten zien. Waarom we altijd al het aanbod laten zien leest u hier.

Als u ingelogd bent laten we het aanbod onder groene, oranje en rode balken zien. Dat heeft te maken met de wettelijke regels van passend toewijzen. Hoe dat precies werkt, leest u hier.

Geen aanbod dat bij uw WoonWens(en) past?
Soms is er gewoonweg geen aanbod dat helemaal bij uw WoonWens(en) past. U ziet dan ook aanbod dat niet helemaal bij uw WoonWens(en) past. We sorteren het aanbod op basis van uw WoonWensen. De woning die het meest uw WoonWens(en) vervult eerst.

Voorbeeld sortering aanbod op basis van uw Woonwensen
De plaats(en) en/of wijk(en) die u kiest bepalen dus samen met uw andere WoonWens(en) de volgorde waarin het aanbod op de website wordt getoond. Als er woningen zijn die in de plaats(en) en/of wijk(en) die u heeft gekozen in uw WoonWensen staan, dan vind u deze bovenaan in het aanbod. Daarna volgen de woningen in plaatsen en/of wijken ernaast. Misschien zijn deze woningen toch interessant voor u. Pas daarna ziet u de woningen in de rest van regio Rijnmond. Komt u tijdens het bekijken van het aanbod woningen tegen die te ver afwijken van uw WoonWensen? Dan hoeft u niet verder te kijken. Vanaf dat punt is het aanbod blijkbaar niet meer interessant voor u.

Terug