Hoe werkt WoonnetRijnmond?

De perfecte woning zoeken én vinden!

Volg deze stappen om de perfecte woning te vinden in de regio Rotterdam.

1. Inloggen en inschrijven

Klik hier om in te loggen of in te schrijven. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen. Nog niet ingeschreven? Klik dan op Inschrijven.

2. WoonWensen invullen

Op de homepage vindt u vier basis WoonWensvragen. Er zijn ook extra WoonWensvragen. Vul de extra WoonWensen in om nog duidelijker aan te geven welke woning u zoekt. Uw WoonWens(en) bepalen de volgorde waarin we de woningen laten zien. U ziet dus altijd het hele aanbod.

De woningen die het meest uw WoonWens(en) laten zien staan bovenaan! Hoe meer vragen u invult, hoe beter het overzicht past bij uw WoonWens(en). Als u zich heeft ingeschreven op WoonnetRijnmond.nl wordt uw WoonWens bewaard. U hoeft deze niet opnieuw in te vullen.

3. Reageren op een woning

In het aanbod staan de regels van het passend toewijzen. U ziet zo of u kans maakt op de woning, zeer weinig kans maakt op de woning omdat u niet aan alle voorwaarden voldoet of dat u niet op de woning kunt reageren omdat u niet aan alle voorwaarden voldoet. Klik op de woning waar u kans op maakt om de details te zien.

Past de woning perfect bij uw WoonWens(en) en wilt u reageren? Klik dan op Perfect! Deze woning wil ik. Vul de gevraagde gegevens in.

4. Mijn account raadplegen

Klik hier om in te loggen op Mijn account. Hier ziet u een overzicht van uw gegevens, inschrijvingen, lopende reacties op woningen, correspondentie, favorieten en eventueel gemiste afspraken. In Mijn account kunt u zich ook makkelijk afmelden voor een bezichtigingsafspraak en/of reageren op een woningaanbieding of een interessepeiling.

Is dit niet het antwoord dat u zoekt? Kijk dan ook eens bij:

Terug