Hoe werkt WoonnetRijnmond?

De perfecte woning zoeken én vinden!

Volg deze stappen om de perfecte woning te vinden in de regio Rotterdam.

1. Inloggen en inschrijven

Klik hier om in te loggen of in te schrijven. Vul om in te loggen uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Nog niet ingeschreven? Klik dan op Inschrijven.

2. WoonWensen invullen

Op de homepage vindt u vier basis WoonWensvragen. Vul de extra WoonWensen in om nog duidelijker aan te geven naar welke woning u op zoek bent. Uw WoonWens(en) bepalen de volgorde waarin we de woningen laten zien. U ziet dus altijd al het aanbod en de woningen die het meest uw WoonWens(en) vervullen staan bovenaan! Hoe meer vragen u invult, hoe beter het overzicht aansluit bij uw WoonWens(en).
Als u zich heeft ingeschreven op WoonnetRijnmond.nl wordt uw WoonWens bewaard en hoeft u deze niet steeds opnieuw in te vullen.

3. Reageren op een woning

In het aanbod hebben we voor u de regels van het passend toewijzen inzichtelijk gemaakt. U ziet zo in één oogopslag of u kans maakt op de woning, zeer weinig kans maakt op de woning omdat u niet aan alle voorwaarden voldoet of dat u niet op de woning kunt reageren omdat u niet aan alle voorwaarden voldoet. Klik op de woning die u aanspreekt en waar u kans op maakt om de details te bekijken. Past de woning perfect bij uw WoonWens(en) en wilt u ervoor in aanmerking komen? Klik dan op Perfect! Deze woning wil ik. Vul de gevraagde gegevens in.

4. Mijn account raadplegen

Klik hier om in te loggen op Mijn account. Hier vindt u een overzicht van uw gegevens, inschrijvingen, lopende reacties op woningen, correspondentie, favorieten en eventueel gemiste afspraken. In Mijn account kunt u zich ook heel makkelijk afmelden voor een bezichtigingsafspraak en/of reageren op een woningaanbieding of een interessepeiling.

Is dit niet het antwoord dat u zoekt? Kijk dan ook eens bij:

Terug